Számos gasztronómiai sikertörténet köthető olyan családi vállalkozásokhoz, melynek tagjai nemcsak logisztikai, pénzügyi vagy a marketinget érintő kérdésekkel foglalkoznak, hanem az ételek elkészítését és a felszolgálást is maguk oldják meg. Az indulásakor még a Józsefvárosban üzemeltetett kicsi büfé útja egészen a belvárosig vezetett: múlt hónapban nyitották meg legújabb egységüket a Nagymező utcában, az eredeti helyszín pedig a 9. kerületi Ernő utcába vándorolt. A viszonylag könnyen és gyorsan megközelíthető étterem egy-két órára kiszabadíthat bennünket a zajos belvárosból, és tökéletesen alkalmas helyszínt biztosít egy business lunch lebonyolításához.
Đăng Muoi Vietnamese Restaurant & Bubble Tea
A személyzet, vagyis a Dang család profi vendéglátó, az enteriör autentikus, de nem giccses, az étlapon pedig a klasszikus és kevésbé híres vietnámi fogásokat egyaránt megtalálhatjuk. A kísérletezni vágyók figyelmébe a számos ételkülönlegesség közül a békacombot és a csigát ajánljuk. De első körben szinte kötelező a pho-t választani. Aki egyszer kipróbálja, garantáltan megszereti.
De hogy mi is valójában a pho? Klasszikus vietnámi zöldségekkel és többnyire marhahúsból, kacsából vagy csrikéből készített tésztabetétes leves, ami a street fodd szerelmeseinek legújabb kedvence. A Dang kínálata igen széles és bőséges, ráadásul kis, közepes és normál adagot is rendelhetünk. Jó tanács a business lunchot tervezőknek: még ha nagyétkű férfiakról is van szó, nem érdemes a közepesnél nagyobb adagot rendelni, mert az étterem nemcsak a minőséggel, hanem a mennyiséggel is a vendégek kedvében akar járni.
Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel az RSS-értesítőnkre!
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.